Abstract
במהלך שלוש המאות האחרונות השתנו מקצה לקצה הרגלי התזונה של מרבית אזרחי העולם. איכר גרמני במאה ה-18, למשל, ניזון בעיקר ממחית דייסתית של עדשים ודגנים, ואכל בשר אולי פעמיים בשנה. יבול הדגן ליחידת שטח לא השתנה שינוי ניכר מאז ימי הביניים המאוחרים, על אף התקדמות קלה בשיטות החרישה ועיבוד האדמה. (מתוך המאמר)
Original language | Hebrew |
---|---|
Pages (from-to) | 17 |
Number of pages | 1 |
Journal | סיינטיפיק אמריקן ישראל |
Volume | 14 |
Issue number | 1 |
State | Published - 2015 |
IHP Publications
- ihp
- Food
- Food industry and trade
- History, Modern
- היסטוריה של העת החדשה
- מזון
- תעשיית מזון